BN – Barang Naik. Kenaikan 4 dalam 1

3

Disember 14, 2010 oleh pemudawilayah


Advertisements

3 thoughts on “BN – Barang Naik. Kenaikan 4 dalam 1

  1. jai berkata:

    rakyat malaysia dah x leh d perbetulkan lgi..otaknya dah tersumbat kerana bertahun di beri makan tahi..

  2. mohamad aluai berkata:

    bersatu melayu tanda maruah bangsa yang menentang kezaliman, kemungkaran dan system kehakiman cara barat . hidupkan reformasi cara halus dan berwibawa serta tonjolkan dengan bermuzakaeah dan bermunajat

  3. liberal berkata:

    salam…. mtk mf sgt2… yang bt post ni mesti x ikot perkembangan ekonomi dunia kan??? sy x sokong mane2 pihak tp kalau sy rase benda tu betul dan logik sy akn terima even dr pembangkang or kerajaan… nak tau knape kte punye minyak naik??? sbb harga pasaran minyak dunia naik kerana pengeluar utama minyak dunia iaitu arab saudi berperang n ekonomi mereka x stabil… n knape kite x gne minyk kte sendr??? sbb minyk yang m’sia hasilkan bermutu tinggi dan di jual dgn harga yg mhl thats why kite eksport minyk kt ke luar negara…. n penganalisis politik dunia dari luar negara tau bkn dr m’sia..ckp kalau lah kerajaan m’sia still nk perthnkan dan sentiasa memberi subsidi kpd rakyat, dlm ms 10 thn akn dtg m’sia akan jatuh miskin tau!!!! so…. yg nimkorang ad nampak x???? ad pk x???? tau nk protes jer…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Muktamar PAS

BUKTI UMNO HINA RAJA MELAYU

Kata Presiden

Kata Mursyidul Am

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 127 other followers

Disember 2010
I S R K J S A
« Nov   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkib

Categories

RSS Harakahdaily

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Malaysiakini

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

Media AlTernatiF

%d bloggers like this: